Ta chansen att prata med oss ​​om hur din organisation, arbetsplats eller företag kan bli mer inkluderande, och lönsamt! 

På fikarum, arbetsplatser och i media diskuteras inkludering och integration livligt – men sällan med dem det faktiskt handlar om! Våra unga ambassadörer Rana, Forozan och Pamela kommer att finnas på plats för att dela med sig av sin väg till integration. Vi betonar än en gång vikten av att prata med, inte OM. I år ska det bli spännande att möta ett nytt Almedalen efter pandemin och vi längtar efter att få träffa dig och prata om vad vi faktiskt gör för en mer hållbar integration och svensk arbetsmarknad.

Här kan du läsa mer om våra seminarier 

Hållbar sysselsättning för unga för att nå de globala målen

Datum & Plats – 4 juli kl 11:00 – 12-00
Strandgatan 14, Gotlands museum


Unga experter löser integrationsutmaningar
Datum & Plats – 7 juli kl 10:00 – 11-00
S:t Hansgatan 32, S:t Hansskolan