Right By Me x Vän i Umeå – Fort Knox finansierar förändring

”Första steget” är ett 2-årigt samarbete mellan Umeå-baserade Vän i Umeå och Right By Me, möjliggjort av vår finansiär Fort Knox. Programmet är designat utifrån en matchning oss emellan av Social Initiative. Målet med samarbetet är att Right By Me:s metod att få ut unga med utländsk bakgrund i jobb ska etableras och utvecklas i Umeå i nära samarbete med Vän i Umeå. En nyckel i arbetet är att hitta bra samarbeten med representanter från näringsliv. Vi ser fram emot att arbeta med Fort Knox, en modig finansiär med stort hjärta som verkligen lever efter deras devis att vara en tillväxtmotor i samhället…

Samarbetet mellan Vän i Umeå och Right By Me startade i januari och frukosteventet i maj på P5 i Umeå var startskottet för projektet. Till eventet var ett antal gäster från olika företag inbjudna för att få chans att bredda sina perspektiv och samtala om inkludering och inkluderande arbetsplatser med unga i Umeå.

Här kan du läsa mer om projektet, se vad som hänt och hur du som företag kan tillsammans med oss göra skillnad på riktigt.