Right By Me är superglada att presentera det senaste tillskottet till vårt team i Umeå – Mohammad Zare! Mohammad tar på sig rollen som projektkoordinator i vårt samverkansprojekt med Vän i Umeå. Han kommer att vara en viktig del av vårt arbete med att kapacitetsbygga och stärka unga med utländsk bakgrund i Umeå.

Mohammad, som är 24 år gammal och kommer från Stockholm, studerar just nu vid Umeå universitet där han pluggar statsvetenskap. När han inte är upptagen med studierna tycker han om att utforska naturen, träna och umgås med vänner.

“Jag hörde talas om Right By Me för första gången 2020 i Stockholm men kom i kontakt med projektet i Umeå när organisationen hade en gemensam träff med Vän i Umeå”, berättar han.

Sedan Mohammad började i sin roll som projektkoordinator har han varit involverad i en rad olika aktiviteter. Han har koordinerat allt ifrån företagsträffar med olika företag i Umeå, till CV-workshops för deltagare i Right By Me. 

När vi frågar Mohammad om hans erfarenhet av att stå på scen och vara en förebild för andra unga säger han:

“Jag vet inte om jag vågar uttrycka att jag är en förebild men om jag nu betraktas som en känns det riktigt kul att kunna inspirera andra till att fortsätta ta ett kliv framåt i livet.”

Mohammad ser fram emot att lära känna våra deltagare mer och att få vara en del av deras utveckling.

“Jag vill bidra till deras utveckling för att kunna upptäcka sina styrkor och växa. Det kommer också ge mig nya insikter och lärdomar som jag kan ta med mig vidare i livet”, säger han. 

När det gäller hans egna utvecklingsområden i rollen som projektkoordinator är Mohammad mest ivrig att förbättra sin kommunikations- och planeringsförmåga för att bli ännu bättre på att samarbeta i grupp och dra nytta av olika perspektiv. “Det har redan varit en rolig och utmanande tid vilket jag uppskattar enormt.” avslutar han med.  

 

Mohammad Zare stärker vårt team och bidrar till vår vision att genom upplevelsebaserat lärande förändra synen på unga med utländsk bakgrund till en bild av unga med kraft att driva förändring för sig själv och samhället i stort.

 

kONTAKTA OSS

Anna Lind – Grundare & generalsekreterare

E-post: anna@rightbyme.se

Org nr. 802505-7897

Copyright © 2024 Right By Me. All Rights Reserved.